- Berichten
- 62
Goede avond,
Als ik kip rook, is dat altijd een grill vol, heerlijk om altijd in de vriezer te hebben liggen. Hiervoor gebruik ik altijd het bbqnl recept: https://www.bbq-nl.com/gerookte-kipfilet/
Nu zijn er in mijn omgeving wat mensen die ook graag wat filets willen hebben, dus moet er meer gerookt worden. Wat betreft ruimte moet dat in 2 keer.
In de bak die ik gebruik gaan 6 kipfilets in de pekel, volgens recept. Maar dit wil ik komend weekend dus 2 keer doen. Terwijl de eerste batch ligt te roken, kan de volgende de pekel in. Vandaar mijn vraag:
Kan ik het pekel badje 2 keer gebruiken? Het is volgens mij niet zo de dat het zout/suiker/kruiden zo in de kipfilet trekt, dat dit niet meer te gebruiken is. Beredeneer ik dat goed?
Alvast bedankt voor jullie reacties!
Verstuurd vanaf mijn SM-G981B met Tapatalk
Als ik kip rook, is dat altijd een grill vol, heerlijk om altijd in de vriezer te hebben liggen. Hiervoor gebruik ik altijd het bbqnl recept: https://www.bbq-nl.com/gerookte-kipfilet/
Nu zijn er in mijn omgeving wat mensen die ook graag wat filets willen hebben, dus moet er meer gerookt worden. Wat betreft ruimte moet dat in 2 keer.
In de bak die ik gebruik gaan 6 kipfilets in de pekel, volgens recept. Maar dit wil ik komend weekend dus 2 keer doen. Terwijl de eerste batch ligt te roken, kan de volgende de pekel in. Vandaar mijn vraag:
Kan ik het pekel badje 2 keer gebruiken? Het is volgens mij niet zo de dat het zout/suiker/kruiden zo in de kipfilet trekt, dat dit niet meer te gebruiken is. Beredeneer ik dat goed?
Alvast bedankt voor jullie reacties!
Verstuurd vanaf mijn SM-G981B met Tapatalk