- Berichten
- 10
Na een tijdje met een mini kamado gespeeld te hebben kwam ik tot de conclusie dat het nu tijd is voor het echte werk. Ik hebeven geoefend met een mooi stukje entrecote voor mezelf. Hij werd al flink heet, dus heb de Bastard maar snel wat getemperd. Dit zorgde wel voor mooie grillmarks op mijn eerste bereiding 
De volgende dag ben ik het meteen wat moeilijker gaan maken voor mezelf. Een mooie picanha die het goed deed bij het publiek. Ik vond wel dat hij best hoog is geworden. Is dat normaal? Komt dat omdat ik het vet misschien niet diep genoeg heb ingesneden?
Al met al, leuke resultaten voor de eerste dagen spelen.....
Ik heb besloten om er meteen een heel BBQ weekendje van te maken, de low and slow resultaten komen op een andere plek op dit forum aan bod.

De volgende dag ben ik het meteen wat moeilijker gaan maken voor mezelf. Een mooie picanha die het goed deed bij het publiek. Ik vond wel dat hij best hoog is geworden. Is dat normaal? Komt dat omdat ik het vet misschien niet diep genoeg heb ingesneden?
Al met al, leuke resultaten voor de eerste dagen spelen.....
Ik heb besloten om er meteen een heel BBQ weekendje van te maken, de low and slow resultaten komen op een andere plek op dit forum aan bod.