- Berichten
- 227
Vandaag lekker toscaanse kippenbouten.
Men neme
Handje vol verse rozemarijn
1el thijm vers
1tl zeezout
1tl. Zwarte peper vers gemalen
Bojour dat allemaal in de keukenmachine met een flinke scheut olijfolie.
Kippenboutjes lekker inmasseren ( zeker ook.onder t vel)
Lekker op de Q voor een half uurtje indirect bij 200 gr
Kern temperatuur van 80 gr
En toen lag tie ineens op mijn bord
Ik en.mijn 2 kleine meiden vonden t zalig
Verstuurd vanaf mijn C5303 met Tapatalk
Men neme
Handje vol verse rozemarijn
1el thijm vers
1tl zeezout
1tl. Zwarte peper vers gemalen
Bojour dat allemaal in de keukenmachine met een flinke scheut olijfolie.
Kippenboutjes lekker inmasseren ( zeker ook.onder t vel)

Lekker op de Q voor een half uurtje indirect bij 200 gr
Kern temperatuur van 80 gr
En toen lag tie ineens op mijn bord

Ik en.mijn 2 kleine meiden vonden t zalig
Verstuurd vanaf mijn C5303 met Tapatalk