Goedenavond collega's!
Ik heb nog een mooie tomahawk steak in de diepvries liggen en deze wil ik met kerst als voorgerecht opdienen (voor 4) man. Deze wil ik graag opdienen als een soort carpaccio.
Mijn idee was om hem te pekelen (met wat of hoe?!) en vervolgens op de dag van kerstavond alvast te bereiden. Deze vervolgens laten terugkoelen om hem op kerstavond koud en flinterdun op te dienen met rucola, parmazaan en een goede olijfolie/balsamico azijn.
Graag hoor ik van jullie!
Ik heb nog een mooie tomahawk steak in de diepvries liggen en deze wil ik met kerst als voorgerecht opdienen (voor 4) man. Deze wil ik graag opdienen als een soort carpaccio.

Mijn idee was om hem te pekelen (met wat of hoe?!) en vervolgens op de dag van kerstavond alvast te bereiden. Deze vervolgens laten terugkoelen om hem op kerstavond koud en flinterdun op te dienen met rucola, parmazaan en een goede olijfolie/balsamico azijn.
Graag hoor ik van jullie!
