- Berichten
- 69
Afgelopen weekend weg geweest met de familie. Bij de accommodatie was een gas barbecue aanwezig. Wel heel makkelijk, maar ben ik toch niet echt fan van. Gelukkig was er ook een kampvuur plaats en had ik een flinke Tomahawk steak en houtskool bij me.
Een mooi kolenbed gemaakt. Flink wat zeezout op de steak. De tomahawk 4 minuten per kant in de kolen gelegd.
Vervolgens op de gas barbecue rustig door laten garen naar 52 graden. Even laten rusten daarna zwarte peper er overheen en in hapklare blokjes gesneden voor bij de borrel. Was zeer smakelijk en leuk om te doen.
Helaas vergeten om een foto te maken van het eindresultaat! Er staat ook geen barbecue op de foto, maar ik hoop dat dit ook telt
Een mooi kolenbed gemaakt. Flink wat zeezout op de steak. De tomahawk 4 minuten per kant in de kolen gelegd.
Vervolgens op de gas barbecue rustig door laten garen naar 52 graden. Even laten rusten daarna zwarte peper er overheen en in hapklare blokjes gesneden voor bij de borrel. Was zeer smakelijk en leuk om te doen.
Helaas vergeten om een foto te maken van het eindresultaat! Er staat ook geen barbecue op de foto, maar ik hoop dat dit ook telt
