- Berichten
- 1.672
Voor morgen staat er toad in the hole op het menu. Dat zijn worstjes in Yorkshire pudding. Dat laatste is dan weer een soort soezendeeg.
Normaal maak ik die in de oven, maar ik wil hem eigenlijk eens op de barbecue proberen te maken.
Nu is het probleem (uitdaging) dat je een flinke hoeveelheid olie warm moet maken in een ovenschaal alvorens het beslag erbij te doen. Een en ander kan behoorlijk spetteren en daar ben ik dan ook het meest huiverig voor.
Is er iemand die dit al eens op de q gedaan heeft of anders ervaring heeft met een flinke hoeveelheid hete olie en een barbecue?
Hoor graag van jullie.
Normaal maak ik die in de oven, maar ik wil hem eigenlijk eens op de barbecue proberen te maken.
Nu is het probleem (uitdaging) dat je een flinke hoeveelheid olie warm moet maken in een ovenschaal alvorens het beslag erbij te doen. Een en ander kan behoorlijk spetteren en daar ben ik dan ook het meest huiverig voor.
Is er iemand die dit al eens op de q gedaan heeft of anders ervaring heeft met een flinke hoeveelheid hete olie en een barbecue?
Hoor graag van jullie.