- Berichten
- 7
Morning!
Gisteren stond voor het eerst pulled pork op de planning. Vorig weekend een smoker cadeau gekregen en toen al geprobeerd met pork belly burnt ends & moink balls.
Vandaag was het voor het eerst een groot stuk vlees!
Vlees: Procureur 2,7kg
Injectie: Noskos wedstrijd PP
Rub: Rokende Regahs Dirty Hogs
Saus: Granny's BBQ Sauce
Om 7:30 de smoker aan, 8:20 het vlees erop. Rond 17:00 was die mooi gaar!
Hieronder de foto's:
Van de belegde broodjes helaas geen foto's, smaakte zo goed dat het al in de buikjes zat.
Leuke run gehad! Geduld wordt op de proef gesteld, maar ook zeker beloond! Leer voor de volgende keer:
1. Zorgen dat vlees echt goed ontdooit is, nu was het nog iets bevroren in de kern waardoor injecteren erg lastig ging.
2. Goed het injectiemix recept lezen (
), had theelepel uienpoeder & zout gedaan ipv eetlepel.
Enjoy de foto's!
Gisteren stond voor het eerst pulled pork op de planning. Vorig weekend een smoker cadeau gekregen en toen al geprobeerd met pork belly burnt ends & moink balls.
Vandaag was het voor het eerst een groot stuk vlees!
Vlees: Procureur 2,7kg
Injectie: Noskos wedstrijd PP
Rub: Rokende Regahs Dirty Hogs
Saus: Granny's BBQ Sauce
Om 7:30 de smoker aan, 8:20 het vlees erop. Rond 17:00 was die mooi gaar!
Hieronder de foto's:
Van de belegde broodjes helaas geen foto's, smaakte zo goed dat het al in de buikjes zat.

Leuke run gehad! Geduld wordt op de proef gesteld, maar ook zeker beloond! Leer voor de volgende keer:
1. Zorgen dat vlees echt goed ontdooit is, nu was het nog iets bevroren in de kern waardoor injecteren erg lastig ging.
2. Goed het injectiemix recept lezen (

Enjoy de foto's!
