- Berichten
- 79
Dag mede bbq’ers
Ik zit met het volgende. Vanavond wil de vrouw graag zalm met een plankje van de bbq. Ze kwam vanochtend met alle ingrediënten incl plankjes aanzetten. (Soms besef ik me pas echt hoe goed ik het getroffen heb
)
Nu heb ik alleen het volgende probleempje. Alle recepten die ik op internet vind maken gebruik van een instant read thermometer om te controleren of de zalm klaar is. Je mag 1x raden wat nog op mijn verlanglijstje staat
.
Is er een andere truc om te controleren of de zalm klaar is? Heb wel een Igrill 2 zou ik deze gewoon kunnen gebruiken of is deze te langzaam voor dit relatief snelle gerecht?
Bedankt voor jullie tips en trucs.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik zit met het volgende. Vanavond wil de vrouw graag zalm met een plankje van de bbq. Ze kwam vanochtend met alle ingrediënten incl plankjes aanzetten. (Soms besef ik me pas echt hoe goed ik het getroffen heb

Nu heb ik alleen het volgende probleempje. Alle recepten die ik op internet vind maken gebruik van een instant read thermometer om te controleren of de zalm klaar is. Je mag 1x raden wat nog op mijn verlanglijstje staat

Is er een andere truc om te controleren of de zalm klaar is? Heb wel een Igrill 2 zou ik deze gewoon kunnen gebruiken of is deze te langzaam voor dit relatief snelle gerecht?
Bedankt voor jullie tips en trucs.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk