- Berichten
- 16
Na elke slager op het eiland gehad te hebben een paar mooie (denk ik?) ribbetjes gescoord. Eerst maar even het membraan verwijderen.
Ribs klaar voor de rub
Heerlijk masseren met mosterd en de Meathead's Memphis Dust Rub
De UDS opwarmen
De ribs mochten op het rooster
Na ongeveer 2,5 uur de ribs ingepakt met appelsap
En na een uur in de folie ook weer een uur zonder op het rooster kwamen ze er zo uit
Zelfs nog een klein rookrandje!
De spareribs waren helaas wat aan de droge kant en wat flauw van smaak, volgende keer wat meer pittige kruiden. De temperatuur lag nu tussen de 110c en 120c, is dit te hoog geweest?
Na de spareribs gelijk begonnen met de MOINKS volgens het recept van Noskos.
Oeps de rub vergeten na het draaien van de balletjes, dan er nog maar wat overheen
Wat een heerlijke snackballetjes zijn dat zeg! Hoe heb ik 27 jaar zonder kunnen leven!
Al met al goed vermaakt met mijn eerste bbq ervaringen op vakantie

Ribs klaar voor de rub

Heerlijk masseren met mosterd en de Meathead's Memphis Dust Rub


De UDS opwarmen


De ribs mochten op het rooster

Na ongeveer 2,5 uur de ribs ingepakt met appelsap

En na een uur in de folie ook weer een uur zonder op het rooster kwamen ze er zo uit

Zelfs nog een klein rookrandje!

De spareribs waren helaas wat aan de droge kant en wat flauw van smaak, volgende keer wat meer pittige kruiden. De temperatuur lag nu tussen de 110c en 120c, is dit te hoog geweest?
Na de spareribs gelijk begonnen met de MOINKS volgens het recept van Noskos.
Oeps de rub vergeten na het draaien van de balletjes, dan er nog maar wat overheen






Wat een heerlijke snackballetjes zijn dat zeg! Hoe heb ik 27 jaar zonder kunnen leven!
Al met al goed vermaakt met mijn eerste bbq ervaringen op vakantie