- Berichten
- 1.648
Al weken keek uit naar dit weekend, eindelijk tijd voor PP van mijn nieuwe Summit. Vrijdagavond de procureur uit de vriezer gehaald om te ontdooien, zaterdagavond ingewreven met mengsel van BBQguru en Apple BBQ rub

Het stukje vlees mocht daarna lekker de hele nacht in de koelkast doorbrengen.
Zondag om 08.45 de Weber aangestoken, rookbakje gevuld met appelhout en om 9.15 was de temp 119, tijd om de procureur op het rooster te leggen. Kerntemperatuur 14 gr

Pannetje gevuld met water en appelsap en deze op de flavoriser bars gezet. Temperatuur met 2 branders op nog geen halve stand bleef ondanks de wind mooi rond de 120 gr
Daarna was het tijd voor lekker kopje koffie en de krant van zaterdag, via de Maverick mooi de temperatuur in de gaten kunnen houden


Het stukje vlees mocht daarna lekker de hele nacht in de koelkast doorbrengen.
Zondag om 08.45 de Weber aangestoken, rookbakje gevuld met appelhout en om 9.15 was de temp 119, tijd om de procureur op het rooster te leggen. Kerntemperatuur 14 gr

Pannetje gevuld met water en appelsap en deze op de flavoriser bars gezet. Temperatuur met 2 branders op nog geen halve stand bleef ondanks de wind mooi rond de 120 gr
Daarna was het tijd voor lekker kopje koffie en de krant van zaterdag, via de Maverick mooi de temperatuur in de gaten kunnen houden
