- Berichten
- 5.104
In de diepvries lag nog een kalfspicanha op mij te wachten.
Nou, komt dat ff goed uit in het kader van de fotocompetitie voor oktober.
De hoofdrolspelers:
Ik heb een gevulde kalfspicanha gemaakt:
Vulling:
- Walnoten
- Champignons
- Appel
- Abrikozen
- Tuinkruiden
- Pittenmix
- Ui
- Knoflook
De vulling in de keuken voorbewerkt.
Picanha open gesneden. Secuur werkje. Goed recht met een lang genoeg mes en kijken waar je zit.
De vulling vervolgens in de picanha gepropt en deze met tapasprikkers gehecht.
Eerst de picanha boven hete kolen aan beide zijden licht aangebraden.
Vervolgens de platesetter erin en langzaam laten garen bij een temperatuur van 140 C. uiteindelijke kerntemperatuur 52 C.
Vervolgens moet de goed gevulde jongen, na 10' verplichte rust, zich opmaken voor een fotoshoot. Begon natuurlijk net wat te regenen.
Het lastige is het snijden zonder dat de vulling eruit kwietscht
En als laatste van deze geslaagde sessie, jawel hoor, weer het bordje leeg eten.
Bedankt voor het lezen.
Voor vragen, recepten oid dergelijks, sta ik altijd open.
Succes voor de overige deelnemers.
Nou, komt dat ff goed uit in het kader van de fotocompetitie voor oktober.
De hoofdrolspelers:
Ik heb een gevulde kalfspicanha gemaakt:
Vulling:
- Walnoten
- Champignons
- Appel
- Abrikozen
- Tuinkruiden
- Pittenmix
- Ui
- Knoflook
De vulling in de keuken voorbewerkt.
Picanha open gesneden. Secuur werkje. Goed recht met een lang genoeg mes en kijken waar je zit.
De vulling vervolgens in de picanha gepropt en deze met tapasprikkers gehecht.
Eerst de picanha boven hete kolen aan beide zijden licht aangebraden.
Vervolgens de platesetter erin en langzaam laten garen bij een temperatuur van 140 C. uiteindelijke kerntemperatuur 52 C.
Vervolgens moet de goed gevulde jongen, na 10' verplichte rust, zich opmaken voor een fotoshoot. Begon natuurlijk net wat te regenen.
Het lastige is het snijden zonder dat de vulling eruit kwietscht
En als laatste van deze geslaagde sessie, jawel hoor, weer het bordje leeg eten.
Bedankt voor het lezen.
Voor vragen, recepten oid dergelijks, sta ik altijd open.
Succes voor de overige deelnemers.