Tijd om weer eens iets te posten 
De ingredienten
		
		
	
	
		 
	
700 gr varkenshaas
1 kleine uit, fijn gehakt
4 teentjes knoflook, fijn gehakt
2 eetlepels bruine suiker
1-2 rode chili pepers
1/2 kop sojasaus
1/4 kop vers limoensap
1/4 kop (banenen)ketchup (helaas had de toko geen bananenketchup...uitverkocht :shock
2 theelepels vers gemalen zwarte peper
1 blikje 7-up
ik heb het vlees in plakken van 0,5 cm dik en 2,5 cm breed gesneden en vervolgens 24 uur laten marineren
		 
	
Ik heb de overgebleven marinade ingekookt tot een dikke saus om mee te moppen(op het bord meer erbij vond ik niet nodig)
		 
	
		 
	
Direct op ongeveer 225 graden, 2 minuten per kant en na het draaien even insmeren, na 8-10 minuten zijn ze klaar.
		 
	
Maiskolkfje erbij, lekker hoor
Eindresultaat
		 
	
En een bordje vol, was erg lekker! deze ga ik vaker maken.
		 
	
Recept van steven raichlen uit planet bbq blz 44/45
Bedankt voor het kijken
	
		
			
		
		
	
				
			
De ingredienten
 
	700 gr varkenshaas
1 kleine uit, fijn gehakt
4 teentjes knoflook, fijn gehakt
2 eetlepels bruine suiker
1-2 rode chili pepers
1/2 kop sojasaus
1/4 kop vers limoensap
1/4 kop (banenen)ketchup (helaas had de toko geen bananenketchup...uitverkocht :shock

2 theelepels vers gemalen zwarte peper
1 blikje 7-up
ik heb het vlees in plakken van 0,5 cm dik en 2,5 cm breed gesneden en vervolgens 24 uur laten marineren
 
	Ik heb de overgebleven marinade ingekookt tot een dikke saus om mee te moppen(op het bord meer erbij vond ik niet nodig)
 
	 
	Direct op ongeveer 225 graden, 2 minuten per kant en na het draaien even insmeren, na 8-10 minuten zijn ze klaar.
 
	Maiskolkfje erbij, lekker hoor

Eindresultaat
 
	En een bordje vol, was erg lekker! deze ga ik vaker maken.
 
	Recept van steven raichlen uit planet bbq blz 44/45
Bedankt voor het kijken

 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		