BasBQ
Beef en Steak

Spitje spitje aan de wand.. is dit de lekkerste picanha van het land?

 
 

KamadoNovice

Pitmaster
Berichten
868
Gisteren een picanha gekocht maar bij thuiskomst zag ik een hele dunne vetrand. Heel erg zitten twijfelen tussen spit of steaks. Toch maar voor de spit gegaan en man man wat een top keuze was dat. Wel heel erg goed kerntemp management toegepast. De combinatie met de chimchurri was echt fantastisch. Recept voor de chimchurri kwam uit Smokey Goodness 1 en is hier favoriet. Wijn uit Chili ernaast en dan is geluksmomentje weer compleet.

fd345688f0a0fac6a877aa5b324e6e54.jpg

45169a21d485c79d61fe2f3afe8b694a.jpg

ed7297bac56eb8135627149d91bea3d3.jpg

Oh ja ook nog blokjes rookhout erbij. All in jonguh

88f0757fcfb75b0c79ee5d2d79e206b3.jpg


d8bbbb7e7268bdffd5214d17580dfc49.jpg

70bb7e30810c501c9ba1dbf367865258.jpg

5f4df14ef782bf765602fe028c1deb55.jpg

3b3b6f2cf0931c57ed9d3ecc067854a9.jpg

c1c40910c4f91246635148178285d79f.jpg

ada3c278aff59af9d0298ea95c7cc86b.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Laatst bewerkt:
Pfoi, goed bezig geweest, geslaagde schoonheid

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Mooi man. Mooi gerecht, dit zal zeker gesmaakt hebbem
N
 
Mooi gemaakt, zo’n spit is ideaal
 
Dat zijn nog eens lekkere stukjes vlees. Dat is smullen geblazen. Lekker wijntje er bij. Had graag aangeschoven
 
prachtig. wat kan je toch blij worden van een lekker bordje eten.
heerlijk
 
Wauw! Mooi spul!
Hoe heb je die kerntemp gedaan dan? Stukken zijn allemaal ongelijk..
 
Steak,chimichurri,aardappelkroket en een lekkere rode wijn...ok..ok..ik schuif wel aan
 
Terug
Bovenaan Onderaan