Spareribs 2-1-1
Het waren niet echt mooie slecht gesneden en het membraam was daardoor bijna niet eraf te halen .
Maar ja wat kruiden erop en gaan .
Het was de tweede run van mijn uds en nu was de thermometer wel goed .
Hij bleef mooi op 125 graden hangen als hij naar de 150 ging was hij weer mooi te verlagen .
Eerst twee uur op de uds
Inpakken + wat bonen en pp van een vorige sessie en aardappelkroketjes .
Lakken en eten
Het smaakte erg goed dunne delen waren iets droger maar toch goed te doen .
Het waren niet echt mooie slecht gesneden en het membraam was daardoor bijna niet eraf te halen .
Maar ja wat kruiden erop en gaan .
Het was de tweede run van mijn uds en nu was de thermometer wel goed .
Hij bleef mooi op 125 graden hangen als hij naar de 150 ging was hij weer mooi te verlagen .
Eerst twee uur op de uds
Inpakken + wat bonen en pp van een vorige sessie en aardappelkroketjes .
Lakken en eten
Het smaakte erg goed dunne delen waren iets droger maar toch goed te doen .