BasBQ
Beef en Steak

Spareribs op de weber master touch premium

W3b3r-Bokx

Tondelzoeker
 
Berichten
22
Vandaag lekker 3.2.1 spareribs gemaakt. Gisteravond in de rub gezet. Glaze gemaakt met honing whisky en aan het begin de ribbetjes gerookt met appelhout. Blijft echt een top ding die master touch premium 💪🏻 en de ribbetjes waren heerlijk 😋

IMG_20220710_173007.jpg


IMG_20220710_163356.jpg


IMG_20220710_113008.jpg


IMG_20220710_104127.jpg
 

Alex1975

Pitmaster
 
 
Berichten
657
Is hier ook altijd een favoriet alleen niet met 3-2-1
Hier altijd 2-1-1/2 uur blijft er meer bite over
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.208
Ribbies, altijd smullen
 
Berichten
68
Lekker! Werkt heel fijn deze weber master touch premium. Ik had bij die van mij vilt in de deksel geplakt. Hij lekt dan nergens meer rook en was nog stabieler te regelen
 

J'elle

Pitmaster
 
 
Berichten
532
Ziet er inderdaad heerlijk uit!
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
19.139
Als dat niet genieten is geweest.
Waarom liggen de ribben met de vleeskant naar beneden op de barbecue?
 

W3b3r-Bokx

Tondelzoeker
 
Berichten
22
Als dat niet genieten is geweest.
Waarom liggen de ribben met de vleeskant naar beneden op de barbecue?
Was het laatste uur dus om het kwartier beide kanten ingeplakt vandaar :) De andere uren hebben ze in het wel bekende ikea spareribs rek gestaan.
 

W3b3r-Bokx

Tondelzoeker
 
Berichten
22
Lekker! Werkt heel fijn deze weber master touch premium. Ik had bij die van mij vilt in de deksel geplakt. Hij lekt dan nergens meer rook en was nog stabieler te regelen
Ik hoor dat wel vaker, al twijfel ik nog teveel om het zelf ook te plakken. Vanaf het begin lekt hij al heel weinig rook en ben ik tevreden over, maar wie weet toch in de toekomst :)
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.736
Lekkere ribben gemaakt zo!
 

Bramster

Gemarineerd
 
 
Berichten
1.809
Mooie ribbels! Ik zelf nooit een weber master touch gehad maar ziet er top uit.
 
Bovenaan Onderaan