F
FrankVL
Gast
Hallo jongens en meisjes.
Eindelijk nog es deftige spareribs bij de Makro hier.
Het gevolgde scenario :
MARINEREN :
- ? lt. appelsap
- 4 el appel cider (azijn)
- 1 ui
- 8 look tenen
- 2 el gemengde peper korrels
- 4 el kippe zout
- 4 el bruine suiker
- 1 el Cajun kruiden
- ? kop honing
- 2 el sesam olie
---> alles in de blender en fijnmaken
---> over de ribs gieten
---> 48 uur afgesloten in de koelkast
BBQ :
- 1 stukje hickory
---> 2 a 3 uur op 130 C.
De racks :
Op de Weber :
Op het bord :
De 2 stukken tenderloin naast de racks op de Weber hebben 24 uur mee gemarineerd en 1 uurtje in de Weber.
Daarna in een doos de koelkast in.
De volgende dag door gekruide bloem gehaald en licht opgebakken in hoeveboter.
Eindelijk nog es deftige spareribs bij de Makro hier.
Het gevolgde scenario :
MARINEREN :
- ? lt. appelsap
- 4 el appel cider (azijn)
- 1 ui
- 8 look tenen
- 2 el gemengde peper korrels
- 4 el kippe zout
- 4 el bruine suiker
- 1 el Cajun kruiden
- ? kop honing
- 2 el sesam olie
---> alles in de blender en fijnmaken
---> over de ribs gieten
---> 48 uur afgesloten in de koelkast
BBQ :
- 1 stukje hickory
---> 2 a 3 uur op 130 C.
De racks :

Op de Weber :

Op het bord :

De 2 stukken tenderloin naast de racks op de Weber hebben 24 uur mee gemarineerd en 1 uurtje in de Weber.
Daarna in een doos de koelkast in.
De volgende dag door gekruide bloem gehaald en licht opgebakken in hoeveboter.