Deze keer op het menu, iberico sparerib puntjes met salade en gegrilde groenten.
Wat minder vlees aan, het trimsel van de spareribs daarom wat meer botfragmenten.
Is wat lastig eten maar was wel lekker.
Volgende keer toch maar gewoon ribbetjes!
Dit was wel redelijk snel klaar. 3 uurtjes zonder inpakken op 130 graden op de Q.
Met een rub voor spareribs van santa maria.
Rookhout zoals eigenlijk altijd Kers vanwege het zoetje.
Gelakt met bbq saus van stockyard aangelengd met deze keer een singleton whisky.
Geserveerd met lekkere gebakken frieslanders.
Wat minder vlees aan, het trimsel van de spareribs daarom wat meer botfragmenten.
Is wat lastig eten maar was wel lekker.
Volgende keer toch maar gewoon ribbetjes!
Dit was wel redelijk snel klaar. 3 uurtjes zonder inpakken op 130 graden op de Q.
Met een rub voor spareribs van santa maria.
Rookhout zoals eigenlijk altijd Kers vanwege het zoetje.
Gelakt met bbq saus van stockyard aangelengd met deze keer een singleton whisky.
Geserveerd met lekkere gebakken frieslanders.


