BasBQ
Beef en Steak

Spare Ribs injecteren

 
 
 
 

Marcel

Pitmaster
Berichten
824
Ik had nog zo’n potje staan van Grate Goods. Was toen een leuke actie met gratis injecteer spuitje erbij. Zo’n spuitje had ik al en gebruik ik voor de Pulled pork. Alleen daarom al deze kant en klare injecteermarinade gekocht.
Heel voorzichtig tussen de ribben geïnjecteerd en een nachtje laten intrekken in de koelkast.

Afgelopen zondag was het moment om ze op de Q te leggen

Ik moet zeggen dat het me tegen viel ....
De smaak proefde ik amper terug.
Al met al beter dan dat het niet lekker zou zijn.

Al met al was het afgelopen zondag geen straf om lekker “buiten te spelen”
Al met al was het afgelopen zondag geen straf om lekker “buiten te spelen”

Hieronder wat foto’s het was weer smikkelen😉

BA8C056A-9E3A-4A34-9A12-768A00B1D5D6.jpeg


ECE4FC08-E32B-4124-80C3-B9D140B3E09B.jpeg


F6A4CF81-698A-4A92-B4EA-40F8E5F854B8.jpeg
 
Die zien der potverdikkie chic uit! Zal best gesmaakt hebben. Is het vlies er nou wel of niet af?
 
zo zeg, dat zijn hele mooie ribben.
injecteren doe ik eigenlijk alleen bij grote stukken vlees.
je heb in ieder geval een lekkere test gedaan.
 
zo zeg, dat zijn hele mooie ribben.
injecteren doe ik eigenlijk alleen bij grote stukken vlees.
je heb in ieder geval een lekkere test gedaan.

Voor mijn is het duidelijk geen lekkerdere rib dan een voorafgaand aan een natte pekel van 24 uur. 😉
 
Mooie test, thanks voor het delen. Ze zien er wel erg lekker uit hoor! Zal gesmaakt hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan