Ik heb het een beetje gehad met die 3 2 1-mode en ben terug gegaan naar ´snelle´ ribbetjes.
Simpelweg gekruid met een licht pikante rub (binder worcestershiresaus) en dan tot 75 graden op de barbecue. Het was de eerste maal dat ik de boretti barillo gebruikte en die moet ik nog wat gewoon worden.
Uiteindelijk, na bijna 3u waren ze klaar. Goed doorbakken, sappig maar vooral heel lekker. Het laatste uur 2maal gelakt met honing, prachtige combinatie met de cayennepeper.
De sides zijn ook allen bereid op de q:
- knolselderfrietjes met za´atar
- aspergebrochettes
- gegrilde paprika in lookolie
Het enige minpuntje was dat de knolselderij iets te gaar was. Volgende keer kook ik ze een kwartiertje.
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Simpelweg gekruid met een licht pikante rub (binder worcestershiresaus) en dan tot 75 graden op de barbecue. Het was de eerste maal dat ik de boretti barillo gebruikte en die moet ik nog wat gewoon worden.
Uiteindelijk, na bijna 3u waren ze klaar. Goed doorbakken, sappig maar vooral heel lekker. Het laatste uur 2maal gelakt met honing, prachtige combinatie met de cayennepeper.
De sides zijn ook allen bereid op de q:
- knolselderfrietjes met za´atar
- aspergebrochettes
- gegrilde paprika in lookolie
Het enige minpuntje was dat de knolselderij iets te gaar was. Volgende keer kook ik ze een kwartiertje.




Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk