- Berichten
- 271
Recept van Jord Althuizen: smoked stout braised beefshank. Oftewel gerookte en in stout bier gestoofde runderschenkel.
Eerst het vlies verwijderen (nog best een werkje) en in de rub zetten. Paar uurtjes laten roken, dan in de DO met Guinness, gebakken uien, knoflook, tijm, rozemarijn en runderbouillon laten stomen.
Het gezeefde kookvocht leverde een erg lekkere jus op. Voor de rest leuk om een keer gemaakt te hebben, maar er zijn lekkerder stukken vlees van de q . Die ook een stuk makkelijker zijn.
Eerst het vlies verwijderen (nog best een werkje) en in de rub zetten. Paar uurtjes laten roken, dan in de DO met Guinness, gebakken uien, knoflook, tijm, rozemarijn en runderbouillon laten stomen.
Het gezeefde kookvocht leverde een erg lekkere jus op. Voor de rest leuk om een keer gemaakt te hebben, maar er zijn lekkerder stukken vlees van de q . Die ook een stuk makkelijker zijn.