Na mijn vorige short rib fiasco heb ik het afgelopen weekend maar weer eens geprobeerd. Dit keer short ribs van de Sligro (poolse ribs), erg mooi en groot stuk vlees. Met de tips van de vorige keer aan de slag gegaan, eerder begonnen, wrappen in alu folie i.p.v. Butcher paper en in het achterhoofd de optie om ze warm te houden in de oven op 60 graden.
Het getrimde vet heb ik in een skillet mee laten bakken, en dat vet weer gebruikt bij het inpakken.
Al met al waren de ribs om 14:30 al klaar ha ha, maar geen probleem, heb ze tot 17:00 in de over gehouden en ze waren heerlijk!
Denk dat ik me toch binnenkort eens ga wagen aan een brisket..
Het getrimde vet heb ik in een skillet mee laten bakken, en dat vet weer gebruikt bij het inpakken.
Al met al waren de ribs om 14:30 al klaar ha ha, maar geen probleem, heb ze tot 17:00 in de over gehouden en ze waren heerlijk!
Denk dat ik me toch binnenkort eens ga wagen aan een brisket..
Laatst bewerkt: