- Berichten
- 5.286
Wil toch ff eens horen hier. Morgen vliegen er short ribs op. Ik lees vooral dat de tijden 7 à 8u zijn, maar ik zit met een blok van 6,5kg die er ineens op gaat en vraag me af of ik rekening moet houden met die 8u? Ik heb wel butcher paper, maar ga ze inpakken in alu folie, daar het stuk veel te groot is om het deftig in mijn rol butcher paper te krijgen. Naar mijn mening zou de hoeveelheid er niet veel mee te maken mogen hebben, daar het gewoon een groter stuk is, maar niet dikker.
Bedoeling is dat we morgen avond rond 18u bij een vriend in het dorp gaan opeten en ik dacht om 6,00u op te staan zodat ze zeker tegen 7,00u erop liggen. Maar als ik zeker weet dat ze bv op 8u klaar zijn, daarna een uur rusten, dan kan ik best wel wat langer slapen
Ik heb tegen de mensen gezegd dat ik niet exact weet wanneer ze klaar zijn, maar dat we moeten miggen op tussen 18 en 20u
. Maar de voorkeur is 18u, omdat een vriend zijn vriendin gehecht is om op dat vast uur te eten, en anderzijds omdat mijn zoontje erbij is, die de dag erna naar school moet en we het niet te laat willen maken.
Alvast bedankt.
Bedoeling is dat we morgen avond rond 18u bij een vriend in het dorp gaan opeten en ik dacht om 6,00u op te staan zodat ze zeker tegen 7,00u erop liggen. Maar als ik zeker weet dat ze bv op 8u klaar zijn, daarna een uur rusten, dan kan ik best wel wat langer slapen


Alvast bedankt.