BasBQ
Beef en Steak

Shoarma en gyros duo

 

Zjostmans

Kooltjesharker
Berichten
117
Vandaag weer mijn favoriete rotisserie duo gemaakt, shoarma en gyros met zelf gemaakt pitabroodje.

Shoarma met een dry rub en de gyros een combo van melebest een beetje van mezelf. Alle kruiden ook al de avond van te voren in de natte marinade gemengd.

Beide stukken vlees (procereur) de avond van te voren gekruid.
IMG_20200705_123627.jpg

IMG_20200705_173740.jpg

IMG_20200705_135645.jpg
 
Mosesmina, wat ziet dat er lekker uit zeg. Smullen

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
das veel vlees voor 6 pita's ;)
wil mezelf best opofferen voor de restjes hoor
ziet er goed uit allemaal
 
Dat is prima maaltje


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
das veel vlees voor 6 pita's ;)
wil mezelf best opofferen voor de restjes hoor
ziet er goed uit allemaal

Haha, altijd te veel maken en halles wat overblijft de vriezer in(y)
 
Hoe snijd je het vlees als ik vragen mag? Een procureur in lapjes op de spit. En hoe dan voor de broodjes? Laten draaien op de rotiserie en telkens de buitenkant afsnijden? Of er volledig afhalen op een bepaalde kerntemperatuur?

Verstuurd vanaf mijn Nokia 7 plus met Tapatalk
 
Procereur inderdaad in dunne lapjes en daarna gemarineerd.

Dan laat ik het ongeveer 2 uur op het spit ronddraaien, kerntemperatuur eigenlijk niet gemeten, maar op de gok er af gehaald.

Daarna met een scherp mes afgesneden
 
Terug
Bovenaan Onderaan