Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Helemaal insmeren en meerdere lagen crisco. En dan als je hem hebt gebruikt afwassen met alleen water, droogmaken met keukenpapier en warm stoken op het gasstel zodat het eventueel achtergebleven water verdampt. Als hij dan heet is even nog wat crisco erdoorheen wrijven. en opbergen. Meerdere pannetjes opbergen met een stukje keukenpapier ertussen dan kan eventueel vocht weer weg en roest het niet als je ze langere tijd niet gebruikt.
In het begin veel vette dingen er in maken, spek uitbakken e.d. doe ik altij in gietijzer en zure dingen vermijden als je een dunne seasoning hebt, tomaten zijn bijvoorbeeld zuur en tasten je nieuwe laag aan.
En op weer op het onderwerp terug te komen, een aardappelpannetje is prima wat daar zit bacon en room in, lekker vet dus En als het aankoekt, even met zo'n plastic schuurdingetje het eruit schuren, geen zeep gebruiken. Als het heel hardnekkig is even wat grof zeezout er in en dan eruit schuren daarmee.
Helemaal top bedankt voor het antwoord.
Begrijp dat de aardappel schotel met citroen en knoflook er voorlopig nog niet in zit.... Word het de bacon room pannetje dat is helemaal niet verkeerd.........
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.