T
tokugawa
Gast
Paar weken geleden paar kilo haxe gekocht, € 2,50 p/kilo. Heb er gisteren 2 uit de vriezer gehaald en vandaag rustig op de Q (rond de 110 gr. C).
Ze liggen er nu al 5 uurtjes op, moet nog even denk ik
hier pas gerubt:
Hier het Hulkinnetje langzaam op temperatuur laten komen (gaat toch altijd lekker vlotjes):
Hulkinnetje op temeratuur, luchtschuiven wat knijpen:
Schweinehaxen er op:
Hier na een uurtje of 2,5 even temp gechecked:
Ze liggen er nu al 5 uurtjes op, moet nog even denk ik
hier pas gerubt:

Hier het Hulkinnetje langzaam op temperatuur laten komen (gaat toch altijd lekker vlotjes):

Hulkinnetje op temeratuur, luchtschuiven wat knijpen:

Schweinehaxen er op:

Hier na een uurtje of 2,5 even temp gechecked:
