Binnenkort een feestje thuis met een man of 65...
Nu dacht ik er aan om eventueel sate te gaan maken.
Probleem is dat ik niet precies weet hoe ik dit moet aanpakken.
Heb dit al vaker gedaan voor een man of 25 maar voor 65 is dit toch net even anders.....
Hoeveel kg vlees zou ik nodig hebben voor 65 man.
Minimaal 3 stokjes de man eerder 4.
Liever te veel dan te weinig
Als wij sate's maken altijd met kleine stukjes vlees. maximaal 1,5 cm groot.
Wil hier varkensnek voor gebruiken = wat vetter en mals.
Is het een optie om de sate al voor te grillen, zodat je tijdens het feest niet zoveel tijd kwijt bent.
Of wordt het vlees dan te droog?
Het wordt dan een simpele sate met stokbrood en lontong en wat zoetzuur erbij.
Ik heb overigens een echte sate bbq jaren geleden zelf gemaakt.
Graag jullie hulp en tips.
Grzz,
blefke
Nu dacht ik er aan om eventueel sate te gaan maken.
Probleem is dat ik niet precies weet hoe ik dit moet aanpakken.
Heb dit al vaker gedaan voor een man of 25 maar voor 65 is dit toch net even anders.....
Hoeveel kg vlees zou ik nodig hebben voor 65 man.
Minimaal 3 stokjes de man eerder 4.
Liever te veel dan te weinig

Als wij sate's maken altijd met kleine stukjes vlees. maximaal 1,5 cm groot.
Wil hier varkensnek voor gebruiken = wat vetter en mals.
Is het een optie om de sate al voor te grillen, zodat je tijdens het feest niet zoveel tijd kwijt bent.
Of wordt het vlees dan te droog?
Het wordt dan een simpele sate met stokbrood en lontong en wat zoetzuur erbij.
Ik heb overigens een echte sate bbq jaren geleden zelf gemaakt.
Graag jullie hulp en tips.
Grzz,
blefke