Ik had nog wat eendenborst liggen en wilde daar eens wat anders mee doen.
Eerst heb ik het vet verwijderd, daar na de stukjes vlees besprenkeld met citroensap.
Een kwartiertje laten liggen.
Toen de stukjes vlees afgespoeld en ingesmeerd met wat olijfolie en er peper en zout opgedaan.
Blokjes van gesneden en aan spiesen geregen.
Daar na boven direct hitte alle kanten af gegrild toen nog een minuut of 10 indirect gedaan.
Was erg lekker met wat sat? saus en nasi.
Verstuurd vanaf mijn SM-G389F met Tapatalk
Eerst heb ik het vet verwijderd, daar na de stukjes vlees besprenkeld met citroensap.
Een kwartiertje laten liggen.
Toen de stukjes vlees afgespoeld en ingesmeerd met wat olijfolie en er peper en zout opgedaan.
Blokjes van gesneden en aan spiesen geregen.
Daar na boven direct hitte alle kanten af gegrild toen nog een minuut of 10 indirect gedaan.
Was erg lekker met wat sat? saus en nasi.








Verstuurd vanaf mijn SM-G389F met Tapatalk