- Berichten
- 144
Hoi BBQ-ers.
Even voorstellen dan maar, San(deman) 50 jaartjes jong uit het noord oosten van het mooie Brabant. Fervent BBQ-er, zo eentje die op elke BBQ gewoon zelf zijn vlees wel omdraait maar thuis altijd wel "redelijk gewoontjes". Het "gewone BBQ-seizoen doen we ook niet aan, we hebben een flinke overkapping aan het huis dus weersinvloeden doen me niks
Overigens wel altijd goed vlees van de slager maar niet eerder in de BBQ + verdiept. Laatste jaren wel geswitched naar (simpele) gasbarbecues, geen geweldige varianten zoals ik die hier zie langs zie komen. Zou wel willen maar kan het simpelweg niet aan uitgeven.
Maar goed, dat simpele BBQ-en moet dus verandering in komen. Vandaar mijn aanmelding hier, om van de Masters te leren ;-)
Groet,
San(deman)
Even voorstellen dan maar, San(deman) 50 jaartjes jong uit het noord oosten van het mooie Brabant. Fervent BBQ-er, zo eentje die op elke BBQ gewoon zelf zijn vlees wel omdraait maar thuis altijd wel "redelijk gewoontjes". Het "gewone BBQ-seizoen doen we ook niet aan, we hebben een flinke overkapping aan het huis dus weersinvloeden doen me niks

Maar goed, dat simpele BBQ-en moet dus verandering in komen. Vandaar mijn aanmelding hier, om van de Masters te leren ;-)
Groet,
San(deman)