Vandaag staat op het menu Angus steak op een broodje,maar de rub die ik had staan vind ik meer smaken bij ribs en andere soorten varkensvlees.Pas wat kruiden ingeslagen en toch maar is zelf aan de slag gegaan.Het resultaat zover,van de pure smaak van de rub vond ik zelf goed genoeg om toch even te delen

5 theelepels bruine riet suiker
3 theelepels cayenne peper vlokken
1 theelepel zwarte peper
2 theelepels gedroogde chilipeper
1 theelepel gemalen mosterdzaad
1 theelepel gemengde Italiaanse kruiden (die heb ik kant en klaar in een zakje gekocht)
2 theelepels paprika poeder
halve theelepel knoflookpoeder
Dit allemaal goed mengen en smeren maar!Hoe ik de smaak ervaren heb is dat het zoete eerst wordt geproefd gelijk gevolgd door de pittigheid.Het is niet zo'n grote batch maar genoeg voor een paar stukken vlees.


5 theelepels bruine riet suiker
3 theelepels cayenne peper vlokken
1 theelepel zwarte peper
2 theelepels gedroogde chilipeper
1 theelepel gemalen mosterdzaad
1 theelepel gemengde Italiaanse kruiden (die heb ik kant en klaar in een zakje gekocht)
2 theelepels paprika poeder
halve theelepel knoflookpoeder
Dit allemaal goed mengen en smeren maar!Hoe ik de smaak ervaren heb is dat het zoete eerst wordt geproefd gelijk gevolgd door de pittigheid.Het is niet zo'n grote batch maar genoeg voor een paar stukken vlees.