Gisteren 5 kilo varkenssnippers 30% vet gemalen samen met bijna 1 kilo magere hamlap. Samen dus 6 kilo met 25 % vet.
Kruiden gekruid met 16,5 gr coloroso per kilo, witte peper, foelie, koriander, lavaspoeder en wat gember. Voor binding 15 gram fosfaat en 0,5L water. Flink mishandeld tot mooi deeg.
Afgestopt in varkensdarm en een nacht laten doorkleuren.
Vandaag op de bbq te roken met eikenhout. Dunne snake gemaakt van briketten. Tijdens het roken de temperatuur langzaam op laten lopen van 35 tot 68 graden.
Lekker bij een pot boerenkool. Heerlijk weer in de wintersfeer!
Bedankt voor het lezen!
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Kruiden gekruid met 16,5 gr coloroso per kilo, witte peper, foelie, koriander, lavaspoeder en wat gember. Voor binding 15 gram fosfaat en 0,5L water. Flink mishandeld tot mooi deeg.
Afgestopt in varkensdarm en een nacht laten doorkleuren.
Vandaag op de bbq te roken met eikenhout. Dunne snake gemaakt van briketten. Tijdens het roken de temperatuur langzaam op laten lopen van 35 tot 68 graden.
Lekker bij een pot boerenkool. Heerlijk weer in de wintersfeer!


Bedankt voor het lezen!
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk