- Berichten
- 5.537
Hoewel ik weet dat een wga geen rookoven is heb ik zaterdag toch wat geprobeerd te roken.
En dat is best aardig gelukt (vinden wij)
We hebben een kip file gevuld met ricotta en een Hollands blauwschimmel kaasje wat Italiaanse kruiden erop en omwikkeld met ham.
De wga ingericht als een split gril en gevuld met ecobrasa afgedekt met geweekt pruimen hout, iets meer als op de foto's.
Opgestart op de Minion manier.
Na ? 5 kwartier was de kern temp 72 graden C, een paar gevulde tomaatjes erbij voor de vitamientjes en dan smullen maar.
Resultaat op de foto's
Grts, Hans.
En dat is best aardig gelukt (vinden wij)

We hebben een kip file gevuld met ricotta en een Hollands blauwschimmel kaasje wat Italiaanse kruiden erop en omwikkeld met ham.
De wga ingericht als een split gril en gevuld met ecobrasa afgedekt met geweekt pruimen hout, iets meer als op de foto's.
Opgestart op de Minion manier.
Na ? 5 kwartier was de kern temp 72 graden C, een paar gevulde tomaatjes erbij voor de vitamientjes en dan smullen maar.
Resultaat op de foto's





Grts, Hans.