De ribbetjes 24u+ in de rub gezet en gerookt met Cherryhout. Af en toe spuiten met appelsap, whisky, appelazijn en maple syrup. Dan inpakken met appelsap, whisky en maple syrup. Aflakken met bbq saus.
Resultaat: zeer lekker van smaak maar ook enkele negatieve kanten. Vooral de dome temperatuur was een pain in the ass vandaag, ik kreeg hem met moeite boven de 100 en de briketten werden er echt door gejaagd. Volgende keer een extra rijtje leggen. Ook het roken was snel op zijn einde, dus volgende keer de smokerbox op de grill leggen net boven het vuur.
Ook de eerste keer baked Beans gemaakt. Zeer lekker maar mijn barbecue is te klein voor 4 latten ribbetjes en een pot BB blijkbaar...
Verstuurd vanaf mijn POT-LX1 met Tapatalk
Resultaat: zeer lekker van smaak maar ook enkele negatieve kanten. Vooral de dome temperatuur was een pain in the ass vandaag, ik kreeg hem met moeite boven de 100 en de briketten werden er echt door gejaagd. Volgende keer een extra rijtje leggen. Ook het roken was snel op zijn einde, dus volgende keer de smokerbox op de grill leggen net boven het vuur.
Ook de eerste keer baked Beans gemaakt. Zeer lekker maar mijn barbecue is te klein voor 4 latten ribbetjes en een pot BB blijkbaar...






Verstuurd vanaf mijn POT-LX1 met Tapatalk