BasBQ
Beef en Steak

Ribeye roast

Steen

Vuurmaker
Berichten
69
Lekker stuk ribeye roast! Deze gekruid met peper en zout en ingesneden. Hierin een teentje knoflook en takje Thijm en rozemarijn. Als rookhout heb ik hickory gebruikt. Ribeye indirect op 100 graden+- samen met de sjalotten. Bij een kern temp van 45 graden er af gehaald. En de kamado lekker laten opwarmen en vlees gegrild tot 51 graden. Was zeer geslaagd!

1000028923.jpg


1000028933.jpg


1000028937.jpg


1000028939.jpg


1000028940.jpg


1000028941.jpg
 
Rib eye.. mijn favo stuk vlees! Dat ziet er lekker uit zeg!! Leuk idee zo met die kruiden erbij en de challotjes ernaast...

Hoe lang was je bereidingstijd ongeveer !?
 
Sjalotten waren ook erg lekker, beetje zout er na op gestrooid.Ja heb rustig aan gedaan rond 100 graden en een stuk van 1320 gram. Duurt+- 2uurtjes.
 
Rib eye is hier ook een van de favo stukken vlees.

Niet te ingewikkeld maken en gewoon van genieten.

Van gepofte sjalotjes of uien kun je een heerlijke puree maken, die is geweldig bij rood vlees.
 
Rib eye is hier ook een van de favo stukken vlees.

Niet te ingewikkeld maken en gewoon van genieten.

Van gepofte sjalotjes of uien kun je een heerlijke puree maken, die is geweldig bij rood vlees.
Oh das een goeie om er een puree van te maken
 
Terug
Bovenaan Onderaan