- Berichten
- 522
Beetje te laat begonnen, maar heb er al helemaal zin in!
Voor de rub heb ik de pork rub van bbquality.nl gebruikt, aangelengd met een beetje bruine suiker.
Ik doe gewoon de klassieke 3-2-1 methode op ca. 110 graden.
Net erop...
Tijd om te wrappen. Heb ze alle 3 net wat anders ingepakt, #experimentatie
Rib 1: appelsap + appelazijn + roomboter
Rib 2: boter + whiskey
Kleine rib: appelsap, appel azijn, boter en een goede dosis honing
Nu weer ff wachten
Voor de rub heb ik de pork rub van bbquality.nl gebruikt, aangelengd met een beetje bruine suiker.
Ik doe gewoon de klassieke 3-2-1 methode op ca. 110 graden.
Net erop...
Tijd om te wrappen. Heb ze alle 3 net wat anders ingepakt, #experimentatie

Rib 1: appelsap + appelazijn + roomboter
Rib 2: boter + whiskey
Kleine rib: appelsap, appel azijn, boter en een goede dosis honing
Nu weer ff wachten
