- Berichten
- 867
Vandaag een heerlijke rib-eye uit 1 stuk op de BBQ. Althans 2 stukken, 1 zonder iets en de ander met beef rub van Kosmos.
Prachtig vlees van Clemens hier in Lisse. Top slager.
Hier de foto’s:
En vandaag ook mijn nieuwe basket in gebruik genomen.
En wat rookhout erbij voor de touch.
Opvallend kleur verschil tussen de 2 stukken. Die zonder rub is veel “donkerder”. Kern laten lopen tot 50 en toen eraf.
Ondertussen op het andere kanaal een wijnspecial. Meegenomen uit de Sancerre. Wat een geweldig huis dit.
En de garing voor ons perfect. Lekkere bistro salade erbij en Frankie is weer een gelukkig man.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Prachtig vlees van Clemens hier in Lisse. Top slager.
Hier de foto’s:


En vandaag ook mijn nieuwe basket in gebruik genomen.

En wat rookhout erbij voor de touch.



Opvallend kleur verschil tussen de 2 stukken. Die zonder rub is veel “donkerder”. Kern laten lopen tot 50 en toen eraf.
Ondertussen op het andere kanaal een wijnspecial. Meegenomen uit de Sancerre. Wat een geweldig huis dit.

En de garing voor ons perfect. Lekkere bistro salade erbij en Frankie is weer een gelukkig man.




Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk