Juicy Lucy
Kooltjesharker
- Berichten
- 103
Ik heb gisteren een reverse sear geprobeerd in mijn kamado.
Eerst indirect de steak opwarmen, dan eraf halen en in folie in een piepschuimdoos.
Vervolgens de kolen heter laten worden, en dan affakkelen.
Nou, dat ging niet goed, tegen de tijd dat de kolen heet werden was de steak alweer koud.
Kan ik een fohn gebruiken om die kolen sneller heet te krijgen? (ivm plotse lokale hitte in het keramiek)
Liefst zou ik op een lage stand de luchtinlaat in blazen, de fohn is van plastic.
Eerst indirect de steak opwarmen, dan eraf halen en in folie in een piepschuimdoos.
Vervolgens de kolen heter laten worden, en dan affakkelen.
Nou, dat ging niet goed, tegen de tijd dat de kolen heet werden was de steak alweer koud.
Kan ik een fohn gebruiken om die kolen sneller heet te krijgen? (ivm plotse lokale hitte in het keramiek)
Liefst zou ik op een lage stand de luchtinlaat in blazen, de fohn is van plastic.