Veelste lang sinds ik wat heb gepost (wel vaak Q aan maar de tijd niet genomen fotos te nemen) dus hierbij de maaltijd van vanavond.
Volgens het boek van Jord Althuizen's "Grilled Citrus Sea Bass" de snapper klaar gemaakt en mijn betere helft heeft een heerlijke licht pittige curry met rijst klaar gemaakt (hoofdzakelijk met courgette en aubergine).
Eerst ff de citroen licht grillen voor de vinaigrette
Toen de curry bijna klaar was de vis er op..
Dit onder strikte supervisie van het voedsel Management
Na 15min op elke kant (flippen elke 4-6min) was Blub op 60-63c kern
En omdat ik geen graten tussen mijn curry wilde de vis even appart samen met de vinaigrette
En na een uurtje koken was dit na 7min het resultaat
Thanks voor het koekeloeren!
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Volgens het boek van Jord Althuizen's "Grilled Citrus Sea Bass" de snapper klaar gemaakt en mijn betere helft heeft een heerlijke licht pittige curry met rijst klaar gemaakt (hoofdzakelijk met courgette en aubergine).
Eerst ff de citroen licht grillen voor de vinaigrette

Toen de curry bijna klaar was de vis er op..

Dit onder strikte supervisie van het voedsel Management

Na 15min op elke kant (flippen elke 4-6min) was Blub op 60-63c kern


En omdat ik geen graten tussen mijn curry wilde de vis even appart samen met de vinaigrette

En na een uurtje koken was dit na 7min het resultaat

Thanks voor het koekeloeren!
Sent from my SM-G988B using Tapatalk