BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork

 

Drossie

Kooltjesharker
Berichten
196
Na alle lovende commentaren op het wedstrijdrecept pulled pork van de SSS, heb ik het vandaag ook maar eens geprobeerd.
Ik koos om het te injecteren met de injectievloeistof uit het recept. Als rub koos ik de bbqgururub. De barbecuesaus die ik gebruikte, was HUNT'S.
Ik begon deze ochtend om 6u45. Om 15u10 was de kerntemperatuur 88?C.

De procureur van iets meer dan 2 kg:


De injectievloeistof en spuit:


Procureur in de rub:



In de folie:


Deze ochtend vroeg op de BGE:


Na 5u:


In de glaze:


Klaar om te pullen:


Gepulled:


Met eindsaus:


Op een broodje:



 
Ik ga pas over 1uur eten......
 
Vreselijk.........wat ziet dat er goed uit.
 
Ziet er heerlijk uit Tom!

Gefeliciteerd met je knorretje.
 
Mooie run, PP altijd lekker  :)
 
Wat een heerlijk broodje PP.
Gefeliciteerd met je knorretje.
 
Lekker! Absoluut!

Maar ligt al dat vet nu zo op je platesetter?
Aardig klusje om dat weer schoon te krijgen?
 
BBQ-BURRUN zei:
Lekker! Absoluut!

Maar ligt al dat vet nu zo op je platesetter?
Aardig klusje om dat weer schoon te krijgen?

Nee hoor, in een bakblik gevallen.
 
Mooi Knorretje!
 
mooi en lekker hoor, gefeliciteerd met je knorretje
 
H??rlijk, en gefeliciteerd met je knor
 
Lekker stukkie knaag! Gefeliciteerd :p
 
GefeliciVarkent!
 
Hele mooi run!
Gefeliciteerd met je varkentje!
 
Ziet er heerlijk uit maar was het dat ook?!?
 
Ziet er pico uit!
 
Ik zou zo een broodje naar binnen schuifen!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan