- Berichten
- 209
Vandaag weer eens pulled pork gemaakt.
Gisteren gestart met de voorbereiding.
het vlees heb ik dit keer voorzien van de pitmaster x pork rub (ipv de classic).
Vanochtend rond 8.00 uur de barbecue aangestoken en naar een temperatuur van 120 graden gebracht.
Hierna het vlees laten roken met een flinke chunk appelhout.
Rond 13.00 uur ingepakt in aluminiumfolie en rond 16.00 uur van de barbecue afgehaald.
Was wederom een succes
Wel vind ik het verschil met de rub die ik normaliter gebruik nihil.
De volgende keer ga ik dan ook gewoon weer voor de classic rub
Bedankt voor het lezen
Gisteren gestart met de voorbereiding.
het vlees heb ik dit keer voorzien van de pitmaster x pork rub (ipv de classic).
Vanochtend rond 8.00 uur de barbecue aangestoken en naar een temperatuur van 120 graden gebracht.
Hierna het vlees laten roken met een flinke chunk appelhout.
Rond 13.00 uur ingepakt in aluminiumfolie en rond 16.00 uur van de barbecue afgehaald.
Was wederom een succes

Wel vind ik het verschil met de rub die ik normaliter gebruik nihil.
De volgende keer ga ik dan ook gewoon weer voor de classic rub
Bedankt voor het lezen
