- Berichten
- 11
Twee weken geleden heb in Pulled Pork gemaakt. Ik had het al een keer eerder gemaakt. Het was toen te droog.
Ik vond het dus wel spannend, maar het is gelukt.
Ik had bij de plaatselijk slager 2,5 kilo procureur gehaald
Ik had hem ingespoten met appelsap.
En verder gaan rub gebruikt
Ik had het stuk vlees door midden gesneden. Ik was bang dat hij anders die dag niet op tijd klaar zou zijn.
Toen het 70 graden kern temperatuur had.
Toen het klaar was!
We hebben in de avond na 13 uur op 100 graden lekker opgegeten. Het was erg goed gelukt de aanvragen kwamen al voor verjaardagen om te maken !
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik vond het dus wel spannend, maar het is gelukt.
Ik had bij de plaatselijk slager 2,5 kilo procureur gehaald

Ik had hem ingespoten met appelsap.
En verder gaan rub gebruikt

Ik had het stuk vlees door midden gesneden. Ik was bang dat hij anders die dag niet op tijd klaar zou zijn.

Toen het 70 graden kern temperatuur had.

Toen het klaar was!

We hebben in de avond na 13 uur op 100 graden lekker opgegeten. Het was erg goed gelukt de aanvragen kwamen al voor verjaardagen om te maken !
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk