Vorig weekend nog maar eens pulled pork gemaakt. Was weer even geleden 
Wedstrijd recept van Noskos gebruikt.
Twee schouders van elk om en bij de 3,1 kg
Ge?njecteerd en gerubt
Lekker samen met de wsm
Er wordt goed over de wsm gewaakt
Na een 4 tal uur zat ie op 74 graden
Proper afgelakt om verder door te garen
Mooie bark en ingepakt
De ene was gaar op 90 graden. De andere pas op 93. Dit is wel de eerste keer dat ie zoveel nodig had. En er was maar net genoeg vocht in de folie voor de eindsaus.
Mooie rookring en makkelijk te pullen na een uurtje rusten.
Eindresultaat was weer voortreffelijk en een overschotje in de vriezer! Ook een coleslaw bijgemaakt maar geen foto van getrokken.
Omdat vrouwlief zei dat niet iedereen het zou lusten nog 2 kipjes gemaakt en gepulled. Nou ja, 1 iemand heeft een broodje met kip gegeten en was daarna verkocht aan de pulled pork
Meer moest dat echt niet zijn!
Verstuurd vanaf mijn RNE-L21 met Tapatalk

Wedstrijd recept van Noskos gebruikt.
Twee schouders van elk om en bij de 3,1 kg

Ge?njecteerd en gerubt

Lekker samen met de wsm

Er wordt goed over de wsm gewaakt


Na een 4 tal uur zat ie op 74 graden


Proper afgelakt om verder door te garen

Mooie bark en ingepakt

De ene was gaar op 90 graden. De andere pas op 93. Dit is wel de eerste keer dat ie zoveel nodig had. En er was maar net genoeg vocht in de folie voor de eindsaus.
Mooie rookring en makkelijk te pullen na een uurtje rusten.

Eindresultaat was weer voortreffelijk en een overschotje in de vriezer! Ook een coleslaw bijgemaakt maar geen foto van getrokken.

Omdat vrouwlief zei dat niet iedereen het zou lusten nog 2 kipjes gemaakt en gepulled. Nou ja, 1 iemand heeft een broodje met kip gegeten en was daarna verkocht aan de pulled pork


Meer moest dat echt niet zijn!
Verstuurd vanaf mijn RNE-L21 met Tapatalk