- Berichten
- 209
Een mooi restje pulled pork wat we overhielden van de run gisteren. Wat kun je daar nou mee doen. Kroketten natuurlijk, maar wat als je geen frituurpan hebt.
De slager hier in het dorp weet het wel. Pulled pork worstenbroodjes!
Maar dat kan ik ook natuurlijk.
Met het recept uit de broodbijbel gaat dat lukken. Eerst bolletjes draaien en worsten maken.
Alles in elkaar zetten
En dan nog even in de oven. Terwijl die opwarmt kijk ik mijn vriendin aan, en een mooie gedachte tovert een glimlach op mijn gezicht...
Haar eerste woorden, je gaat ze zeker op de barbecue bakken?
Jazeker!
Oven afgezet en de regen in om de kolen aan te wakkeren. Vol gas naar de 250 graden en de eerste partij erop gelegd.
Na een minuutje of 15 een heerlijk goudbruine kleur
Maar meteen eentje proberen
Overheerlijk, hier ga ik morgen wat collega's blij mee maken.
Kan dit zeker aanraden om eens te maken
De slager hier in het dorp weet het wel. Pulled pork worstenbroodjes!
Maar dat kan ik ook natuurlijk.
Met het recept uit de broodbijbel gaat dat lukken. Eerst bolletjes draaien en worsten maken.
Alles in elkaar zetten
En dan nog even in de oven. Terwijl die opwarmt kijk ik mijn vriendin aan, en een mooie gedachte tovert een glimlach op mijn gezicht...
Haar eerste woorden, je gaat ze zeker op de barbecue bakken?
Jazeker!
Oven afgezet en de regen in om de kolen aan te wakkeren. Vol gas naar de 250 graden en de eerste partij erop gelegd.
Na een minuutje of 15 een heerlijk goudbruine kleur
Maar meteen eentje proberen
Overheerlijk, hier ga ik morgen wat collega's blij mee maken.
Kan dit zeker aanraden om eens te maken