BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork voor de badge

 
 
 

Smokingwood

Pitmaster
Berichten
747
Vanmorgen om 9.30 uur begonnen, weber MT op 105 graden met Ecobrasa briketten in een slang. Procureur geïnjecteerd met mengsel van appelsap en appelazijn. Eigen rub erop. Met 70 graden kerntemperatuur ingepakt met appelsap, bruine suiker en ongezouten roomboter. Mooi laten liggen tot 90 graden en dan eraf en rusten. Pullen met wat vocht uit de folie en zelfgemaakte bbq saus. Was heerlijk 😋!

IMG_20211010_173147.jpg


IMG_20211010_171017.jpg


IMG_20211010_145107.jpg


IMG_20211010_121949.jpg
 
Lekker dagje bezig geweest in het najaarszonnetje en lekkere bolletjes PP als avondeten....... Alvast gefeliciteerd met je knorretje 🐷👍
 
Lekker dagje bezig geweest in het najaarszonnetje en lekkere bolletjes PP als avondeten....... Alvast gefeliciteerd met je knorretje 🐷👍
En tussendoor nog een beetje rookhout gezaagd ook.... 😁

IMG_20211010_164102.jpg
 
Gefeliciteerd!
 
Iedereen bedankt voor de felicitaties!
 
Heerlijk,doe maar een broodje :giggle: Gefeliciteerd met je knor.
 
Heerlijk man, en lekker gewerkt ook!
 
Terug
Bovenaan Onderaan