- Berichten
- 132
Gistren hadden we visite en hoe kan ik ons nieuwe eitje beter demontreren dan met Pulled Pork.
Ondanks dat het een flink stuk was van 3kg, heb ik tevens nog eens 3 grote ribs gemaakt met zelf ingekookte marinade.
(zie dit topic: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/low-slow/spareribs-met-eigen-ingekookte-marinade/)
Ik heb nu werderom het recept van Noskos aangehouden, maar nu inclusief injecteren.
Het vlees was in ieder geval een heel stuk malser dan mijn eerste poging op de Weber OTP47.
En dan de temperatuur... wow... de BGE bleef zo ontzettend mooi constant!
In het eerste 1,5 uur had ik wel heel even mijn twijfels, omdat ik toch te vaak moest bijstellen voor mijn gevoel, maar daarna was het een perfect constante run. Dit was verreweg mijn langste sessie ooit: 11 uur van 7:00 tot 18:00
O... en ik heb de Meat Claws van BGE kunnen testen.
In het begin gaat dat prima en vloelt het gewoon stoer: een soort Wolverine baby!!!
Maar voor het kleinere werk heb ik toch weer gewone vorken moeten pakken.








Ondanks dat het een flink stuk was van 3kg, heb ik tevens nog eens 3 grote ribs gemaakt met zelf ingekookte marinade.
(zie dit topic: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/low-slow/spareribs-met-eigen-ingekookte-marinade/)
Ik heb nu werderom het recept van Noskos aangehouden, maar nu inclusief injecteren.
Het vlees was in ieder geval een heel stuk malser dan mijn eerste poging op de Weber OTP47.
En dan de temperatuur... wow... de BGE bleef zo ontzettend mooi constant!
In het eerste 1,5 uur had ik wel heel even mijn twijfels, omdat ik toch te vaak moest bijstellen voor mijn gevoel, maar daarna was het een perfect constante run. Dit was verreweg mijn langste sessie ooit: 11 uur van 7:00 tot 18:00
O... en ik heb de Meat Claws van BGE kunnen testen.
In het begin gaat dat prima en vloelt het gewoon stoer: een soort Wolverine baby!!!

Maar voor het kleinere werk heb ik toch weer gewone vorken moeten pakken.







