- Berichten
- 717
Hallo allemaal,
Eigenlijk zou ik me opnieuw voor moeten stellen. Ik ben volgens mij ruim 6 maanden niet online geweest.
Aangezien geen excuus goed genoeg is laat ik dat maar achterwege.
Daarom gewoon maar een mooi stukje vlees met jullie delen.
Afgelopen weekend werd m`n schoonmoeder 50. Tijd voor een feestje dus. En of ik alsjeblieft iets wilde maken op de BBQ.
Natuurlijk.
Het werd 9 kg procureur.
Omdat ik erg nieuwsgierig was naar de nieuwe rub van onze forumsponsor Gerard http://www.probbqshop.nl/ , heb ik bij hem een paar potjes Carolina Table Salt besteld.
Mooie test om te kijken hoe deze rub zich houd op een stuk varken.
Natuurlijk eerst even "los" een beetje rub geproefd. Even potje schudden en dan de grote smaaktest.
En ik moet zeggen dat het me erg verrast heeft.
Een zachte rub waar allerlei subtiele smaken in zitten. Niet te pittig, eerder fris te noemen met op de achtergrond net dat tikje pit.
Tenminste, dat vind ik
De procureurs in de rub gezet en een nachtje in de koelkast. Volgende dag het geheel op de BBQ en bereid volgens het wedstrijd recept van Dennis.
Altijd weer topper.
Uiteindelijk heeft het vlees 10 uur op de BBQ gelegen. `s avonds direct gepulled en de volgende dag eventjes opgewarmd in de oven.
Er waren ongeveer 50 mensen op het feestje en de PP was snel op. Heerlijk op een zacht bolletje en een stukje augurk erbij
Ik kan het zeker aanraden om deze rub een keer te proberen. Zeker voor mensen die niet van hele pittige stukken houden is dit een prachtige rub
Ik heb een paar foto`s gemaakt, maar in de drukte van het feestje ben ik helaas vergeten foto`s te maken van het eindresultaat :-S
Bedankt voor het meekijken.

Het vlees in de rub.

Op de BBQ

Ingesmeerd met BBQ saus.
Eigenlijk zou ik me opnieuw voor moeten stellen. Ik ben volgens mij ruim 6 maanden niet online geweest.
Aangezien geen excuus goed genoeg is laat ik dat maar achterwege.
Daarom gewoon maar een mooi stukje vlees met jullie delen.
Afgelopen weekend werd m`n schoonmoeder 50. Tijd voor een feestje dus. En of ik alsjeblieft iets wilde maken op de BBQ.
Natuurlijk.
Het werd 9 kg procureur.
Omdat ik erg nieuwsgierig was naar de nieuwe rub van onze forumsponsor Gerard http://www.probbqshop.nl/ , heb ik bij hem een paar potjes Carolina Table Salt besteld.
Mooie test om te kijken hoe deze rub zich houd op een stuk varken.
Natuurlijk eerst even "los" een beetje rub geproefd. Even potje schudden en dan de grote smaaktest.
En ik moet zeggen dat het me erg verrast heeft.
Een zachte rub waar allerlei subtiele smaken in zitten. Niet te pittig, eerder fris te noemen met op de achtergrond net dat tikje pit.
Tenminste, dat vind ik

De procureurs in de rub gezet en een nachtje in de koelkast. Volgende dag het geheel op de BBQ en bereid volgens het wedstrijd recept van Dennis.
Altijd weer topper.
Uiteindelijk heeft het vlees 10 uur op de BBQ gelegen. `s avonds direct gepulled en de volgende dag eventjes opgewarmd in de oven.
Er waren ongeveer 50 mensen op het feestje en de PP was snel op. Heerlijk op een zacht bolletje en een stukje augurk erbij
Ik kan het zeker aanraden om deze rub een keer te proberen. Zeker voor mensen die niet van hele pittige stukken houden is dit een prachtige rub
Ik heb een paar foto`s gemaakt, maar in de drukte van het feestje ben ik helaas vergeten foto`s te maken van het eindresultaat :-S
Bedankt voor het meekijken.

Het vlees in de rub.

Op de BBQ

Ingesmeerd met BBQ saus.