- Berichten
- 205
Hey Q'ers
Nu komend weekend heb een 10 personen op bezoek (ja ook in Belgie hebben we nu een bubbel van 10 hehe) nu hebben ze mij gevraagd om pulled pork te maken aangezien ze mijn vorige foto's op Fb hadden gezien
. Wel ik heb een vraag hierover voor de meer ervaren vrienden onder ons ik heb een stuk van 5 kg spieringgebraad voorzien is dit makkelijker/sneller klaar te krijgen als ik het in bvb 3 delen van ongeveer 1.6 kg maak of toch in zijn geheel klaarmaken ? Klinkt misschien een domme vraag maar het is allemaal nogal nieuw voor mij vandaar deze vraag aan jullie
Ik zou hem deze keer ook eens inpakken wat ik bij de vorige niet heb gedaan dit scheelt ook al wat heb ik gelezen zeker nee ?
Mvg Scoozy.
Nu komend weekend heb een 10 personen op bezoek (ja ook in Belgie hebben we nu een bubbel van 10 hehe) nu hebben ze mij gevraagd om pulled pork te maken aangezien ze mijn vorige foto's op Fb hadden gezien


Ik zou hem deze keer ook eens inpakken wat ik bij de vorige niet heb gedaan dit scheelt ook al wat heb ik gelezen zeker nee ?
Mvg Scoozy.