- Berichten
- 41
Afgelopen weekend werd ik een jaartje ouder.
Nou is taart lekker, maar wilde mijn collega's toch eens wat anders laten proeven.
(ja, we moeten allemaal aanwezig zijn, het is balie werk)
Aangezien ik eindelijk een mooie grote kamado heb, wilde ik eens 5 kilo pulled pork maken.
Genoeg om uit te delen en om in te vriezen voor de thuiswerk dagen
De slager was vergeten mijn procereur klaar te leggen, maar had wel procereur rollades klaar liggen.
Die mocht ik voor dezelfde prijs meenemen, werkte (natuurlijk) prima voor de pulled pork!
Eerst lekker in de rub gezet:
Nog even spieken tussendoor
De volgende dag nog een "paar" moinkballs gemaakt, want je moet toch in iedere hand iets hebben!
Om de verjaardag toch een beetje te vieren kwamen mijn ouders nog eten. Die kregen natuurlijk ook het bovenstaande te eten, maar voor het avond eten ging er nog even een picanha op:
De collega's waren niet blij met me, 2 die hun dieet verbraken, meerdere die dit nu altijd wilde ipv taart....
Al met al een groot succes dus!
Nou is taart lekker, maar wilde mijn collega's toch eens wat anders laten proeven.
(ja, we moeten allemaal aanwezig zijn, het is balie werk)
Aangezien ik eindelijk een mooie grote kamado heb, wilde ik eens 5 kilo pulled pork maken.
Genoeg om uit te delen en om in te vriezen voor de thuiswerk dagen

De slager was vergeten mijn procereur klaar te leggen, maar had wel procereur rollades klaar liggen.
Die mocht ik voor dezelfde prijs meenemen, werkte (natuurlijk) prima voor de pulled pork!
Eerst lekker in de rub gezet:
Nog even spieken tussendoor
De volgende dag nog een "paar" moinkballs gemaakt, want je moet toch in iedere hand iets hebben!
Om de verjaardag toch een beetje te vieren kwamen mijn ouders nog eten. Die kregen natuurlijk ook het bovenstaande te eten, maar voor het avond eten ging er nog even een picanha op:
De collega's waren niet blij met me, 2 die hun dieet verbraken, meerdere die dit nu altijd wilde ipv taart....
Al met al een groot succes dus!
