- Berichten
- 6.775
Eindelijk was het zover. Ik ging Pulled Pork maken. Ik had een stuk procureur besteld bij de C1000, en dat was uiteindelijk 1600 gram.
Hier ligt ie lekker in folie, geinjecteerd en gerubd, te wachten op wat komen gaat.
Ik had voorgaande keren moeite met het op temperatuur krijgen/houden van de WSM. Maar nu ging het als een zonnetje.
Kijk hem liggen. Te wachten tot ik hem in ga pakken.
Lekker gepulled in een bakje.
Lekker gepulled op een broodje. Coleslaw eronder, nog een schepje BBQsauce erop. Verkering en Zoon waren erg blij met me. Woop woop!
Hier ligt ie lekker in folie, geinjecteerd en gerubd, te wachten op wat komen gaat.

Ik had voorgaande keren moeite met het op temperatuur krijgen/houden van de WSM. Maar nu ging het als een zonnetje.

Kijk hem liggen. Te wachten tot ik hem in ga pakken.

Lekker gepulled in een bakje.

Lekker gepulled op een broodje. Coleslaw eronder, nog een schepje BBQsauce erop. Verkering en Zoon waren erg blij met me. Woop woop!
