BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork 2e keer

 
 

bazboomz

Tondelzoeker
Berichten
13
Afgelopen weekend voor de tweede keer pulled pork gemaakt,  1e keer was nog maar twee week geleden maar zeer goed bevallen.
Nu in totaal 10 kg varkensschouder gehaald en ontdaan van vet.
Daarna geinjecteerd met het wedstrijdrecept van noskos


Daarna in de rub gezet, recept volgens Southern Succor rub


Even een nachtje slapen in de koelkast.


De volgende morgen 08:00u de WSM aangestoken met Flamy cocosbriketten en de waterschaalgevuld. Bij 116gr het vlees erop, en aan de hartbewaking. Ondertussen een paar stukje appelhout erbij.


Na vijf uurtjes ging de glaze erop, recept volgens wedstrijdrecept noskos


Na de glaze, wat ziet ie er lekker uit...!!


Het gaat de goed kant op..


Nu moet ik inpakken, maar heb eigenlijk gewoon zin om het stuk aan te snijden..


Om 16:30u is de temp 88C en kan het eraf om te rusten. Na een goede drie kwartier tijd om te pullen...


En dan waarvoor je het allemaal heb gedaan, en waarvoor je de hele dag in de heerlijke lucht heb gestaan...


Ik vind het een heerlijk recept..
Gelijk een vraagje, ik vul mijn waterpan met water, er schijnen ook mensen de pan niet te vullen met water maar met folie en proppen folie. Waarom...? Word dit niet droger of..?
 
Ziet er super uit!
 
Zo, dat ziet er lekker goed uit...denk dat je daarmee wel een stikkertje verdient( ik wacht nog steeds om mijn stikkertje :( )
 
Ziet er goed uit, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Lekker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan