- Berichten
- 731
Had nog een haantje in de vriezer die nu toch echt eens op moest. Omdat de week planning qua eten toch al vol stond maar besloten om er pulled chicken van te maken. Vlees kan dan namelijk mooi geportioneerd terug de vriezer in voor wanneer we weer kip nodig hebben.
Dinsdag de bevroren kip in de pekel gezet (5%). Deze heeft 3 dagen gepekeld, was een ouder haan dus die mocht wel iets langer pekelen.
vandaag in de chicken mix rub gezet van Jord. Heb de zout uit de rub gelaten natuurlijk. Nu staat hij op de kamado op 160 graden. Na het pullen gaan de huid en botten in de pan om er bouillon van te trekken.
Dinsdag de bevroren kip in de pekel gezet (5%). Deze heeft 3 dagen gepekeld, was een ouder haan dus die mocht wel iets langer pekelen.
vandaag in de chicken mix rub gezet van Jord. Heb de zout uit de rub gelaten natuurlijk. Nu staat hij op de kamado op 160 graden. Na het pullen gaan de huid en botten in de pan om er bouillon van te trekken.